GELINIŲ RUTULIUKŲ PARUOŠIMO/NAUDOJIMO/SANDELIAVIMO PATARIMAI

GELINIŲ RUTULIUKŲ PARUOŠIMO/NAUDOJIMO/SANDELIAVIMO PATARIMAI

Geliniai rutuliukai

Tai Gelinių Ginklų / Gelinių Blasterių / Gelinių Šautuvų amunicija, kurią Gel Ginklai / Gel Blasteriai / Gel Šautuvai naudoja šaudymo metu. Geliniai Blasteriai šiuo metu yra naujiena Lietuvoje, tai nėra itin paplitęs žaidimas, tačiau labai tikimės pateisinti visų klientų lūkesčius ir įtraukti žaidimą su Geliniais Blasteriais į klientų kasdienybę. Tačiau kad ir koks tai būtų nuostabus žaidimas, svarbu tinkamai naudoti Gelinių rutuliukų amuniciją, kad išlaikytumėte ilgai. Dėl netinkamo naudojimo ar paruošimo Geliniai rutuliukai gali lengvai būti sugadinti, o tuomet galite prarasti labai daug smagaus laiko, kurį galėjote turėti, jei tinkamai būtumėte pasiruošę Gelinius rutuliukus. Šiame straipsnyje, pateiksime keletą patarimų, kaip tinkamai pasiruošti Gel rutuliukus, kad išvengtumėte tokių situacijų.

Svarbu pažymėti, nors geliniai rutuliukai yra tikrai pakankamai pigūs, palyginti su kitų rūšių šaudmenimis tarp šaudymo sporto šakų, pavyzdžiui, airsofto, tačiau nepriklausomai nuo kainos Gelinius rutuliukus patartina saugoti.

KOKIUS GELINIUS RUTULIUKUS PIRKTI IR KAIP JUOS TINKAMAI PASIRUOŠTI

Gel rutuliukų pirkimas

Pirmiausia rinkoje turite rasti aukštos kokybės gelinių rutuliukų. Nes yra daugybė gelinių rutuliukų, kurie yra prastos kokybės. Jei pirksite labai pigius Gelinius rutuliukus, kuriu rinkoje yra begalės, labai tikėtina, jog gausite tokios prastos kokybės, jog rutuliukų paruošimo metu, jie tiesiog visi susprogs arba taps per daug minkštis ir tiesiog sugadins Jums Jūsų turimą Gelinį Blasterį. Nors jie yra ir trapūs, tačiau taip pat turi pasižymėti tam tikru tvirtumu. Jei ne, tuomet, kaip ir minėjome jie lengvai sulūš Gelinio Blasterio viduje. Dėl šios priežasties labai tvirtai rekomenduojame pirkti Gelinius rutuliukus tik iš patikimų tiekėjų, kurie pardavinėja ne žemesnės nei Premium klasės Gelinius Šovinius.

Jei nenorite rizikuoti su kitais tiekėjais, galite įsigyti labai aukštos kokybės Gelinius šovinius ir mūsų parduotuvėje ,,Geliniai Šoviniai".

Gelinių rutuliukų paruošimas

Nusipirkus gelinius rutuliukus, kitas žingsnis - panardinti juos į vandenį, kadangi kai nusipirkote juos jie turėjo būti labai maži, tikslas dabar būtų juos prisotinti vandens, kad būtų galima naudoti juos Geliniame Blasteryje. Gelinių rutuliukų pakuotėje gali būti nuo 500 - 11.000 kamuoliukų ar net daugiau. Svarbu žinoti, kad prie Gelinių Blasterių / Gelinių Ginklų / Gelinių Šautuvų visada į komplektaciją turi įeiti 11.000 Gelinių rutuliukų, ne 10.000 ar mažiau, jei rasite kas parduoda su mažesniu kiekiu turėkite omenyje, kad standartiškai su Gel Blasteriais / Gel Ginklais / Gel Šautuvais turi į komplektaciją įeiti 11.000 šovinių ir nemažiau, jei Gelinis Ginklas pardavinėjama yra su mažesniu kiekiu, tikėtina prekybininkai bando sutaupyti Jūsų užsakymo sąskaita. Taigi galite paimti gilesnį indą ir pripildyti jį vandens. Paskutinis žingsnis, supilkite pakuotėje esančius mažus Gelinius rutuliukus į Jūsų pasiruoštą indą su vandeniu ir palikite Gelinius Rutuliukus 3 - 4 valandoms, kol jie pilnai prisisotins vandens.

Nebijokite palikti Gelinių rutuliukų vandenyje ir ilgiau, kadangi jie nustoja augti pasiekę savo reikiamą dydį.

Laikymas

Gelinius rutulius galite laikyti vandenyje ilgą laiką po to, kai jie pasiekia savo reikiamą dydį. Jau paruošti Geliniai rutuliukai gali būti tinkami naudoti 3 mėnesius, nuo to momento, kai buvo panardinti į vandenį. Taigi galite naudoti tam tikrus indus laikymui, pavyzdžiui, stiklainius ar kitas talpyklas, kad juos laikytumėte, kol sunaudosite.

Gelinių rutuliukų įdėjimas į Gelinį Blasteri / Gelinį Ginklą / Gelinį Šautuvą

Paruoštus Gelinius rutuliukus, nusausintus galite sudėti į Gelinį Blasterį, tik svarbu, kad į apkabą nepiltumėte ar nedėtumėte Gelinių rutuliukų su vandeniu, kadangi tai gali sugadinti Gelinį Blasterį.

IŠVADA

Naudodamiesi šiais patarimais galite mėgautis žaidimu su Geliniais Blasteriais nesijaudindami, kad jūsų gel rutuliukai bus nekokybiški ar sugadins Gelinį Blasterį. Taigi prieš pirkdami Gelinius Blasterius / Gelinius Ginklus / Gelinius Šautuvus įsitikinkite, jog perkate prekę su jums priklausančių rutuliukų skaičiumi ir svarbiausia įsitinkinkite, jog perkate kokybiškus rutuliukus iš patikimo tiekėjo.

Rūpinamės savo klientais, dėl šios priežasties mūsų tikslas, jog rastumėte Jums reikiamos ir priklausančios kokybės prekes vienoje vietoje.
Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.