SAUGUMO PALYGINIMAS TARP GELINIŲ BLASTERIŲ, DAŽASVYDŽIO IR AIRSOFTO GINKLŲ

SAUGUMO PALYGINIMAS TARP GELINIŲ BLASTERIŲ, DAŽASVYDŽIO IR AIRSOFTO GINKLŲ

Saugumo palyginimas - Gelinių Blasterių / Gelinių Ginklų / Gelinių Šautuvų, Dažasvydžio ginklų ir Airsofto šratinių ginklų.

Žaidimų saugumas - tai rūpestis, kuris nuolat kelia baimę daugeliui žmonių, ypatingai tėvams. Nes vaikams žaidžiant su tokiais žaisliniais ginklais visada kyla pavojus, kad jie gali smarkiai susižeisti arba sužeisti kitus. Būtent todėl šiame straipsnyje galėsime atsakyti į Jūsų klausimus dėl saugumo naudojantis Geliniais Blasteriais, pateikdami konkrečius atsakymus. Nes šis skirtingų žaidimų su žaisliniais ginklais palyginimas parodys, kurie žaisliniai ginklai lyginant Gelinius Blasterius, dažasvydį ir airsoft ginklus yra saugiausi. Todėl visa šiame straipsnyje pateikta informacija padės jums padaryti išvadas dėl geriausio žaislinio ginklo, kuriuo jūs ir jūsų vaikai galės mėgautis be jokio pavojaus. Taip pat svarbu pažymėti, jog čia pateikta informacija padės jums apsispręsti dėl pirkimo pasirinkimo, jei ateityje planuojate įsigyti tokio tipo žaislinių ginklų.

Kodėl tai yra svarbu? Tai yra svarbu dėl to, kad saugumas yra svarbiausias prioritetas į kurį turite atsižvelgti pirkdami bet kokio tipo žaislinius ginklus ir tai, be jokios abejonės, aktualu perkant Gelinius Ginklus / Gelinius Šautuvus / Gelinius Blasterius, dažasvydžio ginklus ir airsofto ginklus. Taigi pradėkime nuo pirmojo ginklų tipo:

AIRSOFT'O GINKLAI

Įvertinus populiarius žaislinių ginklų tipus tokius kaip: Airsoft, Dažasvydžio ir Gelinius Blasterius, airsoft ginklas yra pats pavojingiausias. Dėl šios priežasties daugelis šalių nustatė apribojimus šiems žaisliniams ginklams. Nes šie ginklai sukėlė daugeliui žmonių rimtų sužalojimų net ir esant su daugybe saugos priemonių. Kodėl taip nutiko? Taip nutiko dėl to, jog airsofto ginklų ugnies galia sudėjus su jų naudojamomis kulkomis ( šratukais ), gaunama labai pavojinga, prie nelaimės vedanti kombinacija. Pavyzdžiui: Jūsų oponentas naudoja kietus metalinius šratukus, turi modifikuotos galios Airsoft ginklą ir pataiko į jus, kuomet esate be apsaugos ar tik su daline kūno apsauga. Tik įsivaizduokite kokiu greičiu gali skrieti tokia paleista ,,žaislinė" kulka, kuri dažnu atveju gali net pažeisti arba pereiti kiaurai per visas naudojamas apsaugas.

Nesilaikant absoliučiai visų saugos priemonių tai gali sukelti Jums ar kitam asmeniui labai rimtų sužalojimų, kurie gali stipriai sutrikdyti sveikatą. Tačiau tai būdinga ne tik airsoftui, nes tokius sužalojimus gali sukelti ir dažasvydžio naudojamos kulkos nors ir turi savybe susprogti atsimušusios į kietą objektą. Vertinant apskritai, traumų skaičius yra net nepalyginamas su airsofto ginklų sukeliamomis traumomis, nes kulkos, kurios yra šių airsofto ginklų naudojami šoviniai yra kietos, nesprogstančios. Taigi Airsofto ginklai sukelia ženkliai daugiau sužalojimų žmonėms nei dažasvydžio šautuvai, kuriuose naudojami šoviniai sprogsta kaip dažasvydžio ar geliniai rutuliukai, tačiau ir tai nėra ypatingai saugus pasirinkimas.

DAŽASVYDŽIO GINKLAI

Lyginant su airsofto ginklais, dažasvydžio ginklai yra daug mažiau pavojingi ir nesukelia tiek daug sužalojimų. Tačiau tai vis vieną yra labai pavojingas ginklas vaikams ar suaugusiems asmenimis, ypač dėl savo rutuliukų specifikos, jei žaidimo vietoje nedėvėsite apsauginių akinių šalmo ir kitų apsaugos priemonių. Svarbu pažymėti, jog nedėvint reikiamos apsaugos dengiančios visą kūną ir sulaukus šūvio į kūną iš tokio ginklo, gali kilti nedidelių odos pūslių, įvairiausių nubrozdinimų ar sumušimų. Neminint visų rizikų, jei dažasvydžio kamuoliukas pataiko į veido sritį, tuomet traumos gali būt kur kas rimtesnės ir retais atvejais mirtinai pavojingos, galinčios privesti prie regos sutrikimų ar rimtesnių sužalojimų pataikius į galvoje esančias jautrias vietas. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl taip nutinka yra ta, kad dažasvydžio kamuoliukai nors ir sprogsta, tačiau yra kietos koncentracijos ir ginklas nustatytas su maksimalia šūvio galia gali sukelti rimtą pavojų jūsų ar kitų žmonių sveikatai dėl netinkamo ar blogo jo naudojimo.

GELINIAI BLASTERIAI

Gel Blasteriai / Gel Ginklai / Gel Šautuvai yra pats saugiausias variantas, tiek galia ir suteikiamomis emocijomis nenusileidžiantis kitiems tokio tipo žaidimams lyginant su airsofto ir dažasvydžio ginklais. Štai dėl šios priežasties visame pasaulyje šio tipo žaisliniems ginklams taikoma mažiausiai apribojimų. Svarbu pažymėti, jog Geliniai Ginklai yra visiškai saugūs, tačiau vis vieną rekomenduotina dėvėti apsauginius akinius, kadangi pataikius į akis, šūvis gali sukelti papildomą diskomfortą. Be to, palyginti su kitais dviejų tipų žaisliniais ginklais, jums tereikia vienos apsauginės priemonės t.y apsauginių akinių, kurių pirkti atskirai nereikia, kadangi jie įeina prie Gelinių priedų, kaip Gelinis aksesuaras perkant bet kokį Gelinį Blasterį. Kodėl šis variantas yra saugiausias? Geliniai Blasteriai yra saugiausi, kadangi Gel Blasteriuose, kaip kulkos yra naudojami Gel rutuliukai, o jų pagrindinė sudedamoji dalis net 95% yra vanduo. Šie Geliniai šoviniai būna mažais rutuliukais, kuriuos reikia įdėti į vandenį, kad padidėtų, ir tuomet naudoti kaip Gelinių Šautuvų šovinius. Pastaruoju metu Gel Blasteriai sulaukė labai didelio populiarumo tarp įvairių amžiaus grupių kaip vienas saugiausias žaidimas su žaisliniais ginklais prieš kitus oponentus.

Dėl maksimalaus saugumo žaidime, šiais Geliniais Blasteriais, be jokių problemų galite mėgautis su savo šeima ar artimiausiais. Svarbu pažymėti, jog šiems Gel Ginklams nėra amžiaus limito, draudžiančio smagiai bet svarbiausia saugiai leisti laiką su šeima ar draugais. Šie Gel Ginklai turi realistiškų detalių, leidžiančių pasijausti tikru profesionalu žaidime, jie taip pat turi stiprią, tačiau labai saugią šūvio galią, kas prilygsta airsoftui ar dažasvydžiui, tačiau dėl savo minkštų šovinių, nesukelia sužalojimų. Iš savo pusės galime pateikti tik vieną rekomendaciją, jei leidžiate žaisti su šiais ginklais mažiems vaikams, būtinai praveskite instrukcija apie saugą bei informuokite, jog viso žaidimo metu, būtina dėvėti apsauginius akinius.

Ar galiu įsigyti Gelinių Blasterių / Gelinių Ginklų / Gelinių Šautuvų Lietuvoje?

Jei norite įsigyti ir ieškote kur galėtumėte įsigyti Gelinį Blasterį, esate tinkamoje vietoje! Galite nuvykti į mūsų prekių skiltį ir apžvelgti visus Gel Blasterius, kuriuos turime ir įsigyti bei džiaugtis jų teikiamais malonumais jau dabar!

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.